East Side Media: historia lyhyesti

Tänä päivänä East Side Media on Suomessa ja Yhdysvalloissa toimiva yritys, joka tarjoaa toimitus- ja käännöstyön palveluita kymmenille asiakkaille vuosittain.

Hieman pienemmästä toiminta kuitenkin lähti liikkeelle. Vuonna 1999 aloitin sisäisen viestinnän töissä julkisella sektorilla. Joitain vuosia myöhemmin veri alkoi kuitenkin vetää vanhan intohimon, urheilun, pariin.

Vuonna 2005 aloin varsinaisten leipätöiden ohella kirjoitella urheilu-uutisia ja -artikkeleita. Noin vuotta myöhemmin otin askeleen eteenpäin ja ryhdyin ensimmäiseen ansiotyöhöni media-alalla. Musiikki tuli toiseksi pääaiheeksi.

Yritysmuotoon siirryin helmikuussa 2008, ja saman vuoden syksynä tein irtioton, joka jatkuu: muutin Yhdysvaltoihin ja ryhdyin täysiaikaiseksi toimittajaksi. Vuodet 2008–2013 asuin Washington D.C:ssä. Päätöikseni toimin NHL-kirjeenvaihtajana.

Vuosien varrella myös käännös- ja äänityöstä on tullut East Side Median tärkeitä tuotteita.

Asuttuani taas Suomessa 2013–2017 muutin takaisin Yhdysvaltoihin. Nykyinen kotipaikkani on New York.

Ota yhteyttä, jos juuri Sinun mediasi tarvitsee palveluita!

Terveisin,

Pasi Tuominen
Yrittäjä, East Side Media