Lentopallossa on enemmän nostetta kuin koskaan

Suomen maajoukkueiden menestys on nostanut maassamme lentopallon profiilia urheilulajina huomattavasti. Miehet etenivät juuri MM-kisoissa komeasti 16 parhaan joukkoon. Kesällä naiset varmistivat paikan EM-kisoihin ensimmäisen kerran 30 vuoteen.

Kotimaiset sarjat ja seurajoukkueet ansaitsevat paljon nykyistä enemmän huomiota. Erityisesti sitä varten East Side Media on perustanut Lentopallo.info-erikoissivuston.

Lentopallo.infon tarkoitus on seurata lajia ympäri vuoden, ruohonjuuritasolta kansainväliseen huippu-urheiluun. Uutis- ja artikkelituotanto toimii jatkuvasti. Sivustoa tehdään yleisölähtöisesti: erityisesti otetaan huomioon somekansa ja mobiilikäyttäjät.

Yhteistyöhön, mainostajaksi? Ota yhteyttä: toimitus @ lentopallo.info

Miesten ja naisten Mestaruusliigat alkoivat tällä viikolla.

Miesten Mestaruusliigan ranking

Naisten Mestaruusliigan ranking

lentopallo_suomi_tuuletus_mm_2018_2_c_fivb

Kuva: FIVB