East Side Median uusia projekteja 2020

East Side Median kesä ja syksy 2020 olivat tapahtumia täynnä. Toimiston siirtyminen New Yorkista Helsinkiin muutti myös toiminnan painopistettä.

Kun NHL-kirjeenvaihto jäi toistaiseksi, East Side Media vahvisti yritysmaailman tekstipalveluitaan, kuten sisällöntuotantoa, kielentarkistamista ja käännöstyötä.

Seuraavassa katsaus projekteihin, joiden parissa syksy on kulunut.

Microsoft Dataverse

Common Data Service on nyt Microsoft Dataverse. Dataverse tallentaa ja hallinnoi tietoja, joita Microsoftin liiketoimintasovellukset käyttävät. Dataversen avulla voi luoda tuhansia sovelluksia ja työnkulkuja älykkäästi ja skaalattavasti.

Amazon AWS

Amazon tunnetaan verkkokaupan jättiläisenä. Yrityksen palveluihin kuuluu myös Amazon Web Services (AWS), joka on yksi maailman kattavimmista ja käytetyimmistä pilvipalvelun alustoista. AWS on alkanut panostaa suomenkieliseen sisältöön.

Lenovo-tietokoneet

East Side Mediakin käyttää Lenovon tietokoneita, jotka yhdistävät suorituskyvyn, käytännöllisyyden ja tyylin. Olemme mukana esimerkiksi tulevan uutuuden, ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) -kannettavan, lanseerauksessa.

Facebook ja Instagram

Sosiaalisen median merkitys on tänä päivänä miltei mittaamaton. Facebook ja Instagram rohkaisevat käyttäjiä innokkaaseen osallistumiseen, erityisesti ajatuksia ja tunteita herättävään keskusteluun. Tärkeää on myös, miten Facebook ja Instagram ”puhuvat” käyttäjille – siinä East Side Media on vahvasti mukana.

Yritysmaailman tekstipalveluiden lisäksi East Side Media jatkaa urheilu- ja musiikkitoimittamista sekä äänityön tuottamista – ota yhteyttä, kun yrityksesi tai mediasi tarvitsee sanan ammattilaista!

East Side Media, Pasi Tuominen

PL 221, 00811 Helsinki
Puh. ja Whatsapp: 041 5163 111

info (at) pasituominen . com