East Side Median urheilusivustot

East Side Media toimittaa kolmea urheiluaiheista sivustoa. Fokuksessa ovat siirtouutiset, tennis ja lentopallo.

Tennis: Murtopallo

Murtopallo on East Side Median urheilusivustoista perinteikkäin, sillä se aloitti jo vuonna 2009. Sivusto seuraa tennistä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti harrastetasolta kansainväliseen huippu-urheiluun.

Murtopallon uudistettu sivusto avattiin vuonna 2021 East Side Median tennistuotannon oltua vuosien ajan ns. suurien medioiden palveluksessa.

Voit seurata Murtopalloa Facebookissa ja Twitterissä. Jos haluat yhteistyöhön, ota yhteyttä sähköpostitse: toimitus (at) murtopallo .net

Lentopallo.info

Suomalainen menestyslaji lentopallo on ollut tuntuvasti aliedustettu internetissä. Näkyvyys alkoi nousta uudelle tasolle, kun Lentopallo.info aloitti syksyllä 2017. Huolellisen testaamisen jälkeen varsinainen toiminta käynnistyi elokuussa 2018.

Tilaus tällaiselle sivustolle oli ilmeinen – esimerkiksi Facebookissa seuraajamäärä ylitti 10 000:n rajan varsin nopeasti. Lentopallo.infoa voi seurata voi myös Twitterissä.

Yhteistyö ja muut yhteydenotot: toimitus (at) lentopallo .info

Siirrot.com

Urheilun siirtouutisiin ja vastuullisiin siirtohuhuihin pureutuva Siirrot.com on East Side Median uusin urheilumedia.

Kiinnostuksen kohteena on kaikki pelaaja-, valmentaja- ja urheilijaliikenne. Painopiste on jalkapallon Englannin Valioliigassa ja jääkiekon NHL:ssä.

Kaikki East Side Median toimittamat urheilumediat noudattavat hyvää journalistista tapaa. Sivustoilla ei ole laitonta vedonlyönnin yms. mainontaa.

Tutustu East Side Median palveluihin

East Side Media on helsinkiläinen, vuodesta 2008 toiminut yritys. Yrityksen toiminnasta vastaa viestinnän ammattilainen, yhteiskuntatieteiden maisteri Pasi Tuominen.

Esimerkkejä palveluistamme:

Ota yhteyttä: info (at) pasituominen .com